Информации од јавен карактер

  • |

Почитувани,
Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер („Сл. весник на РМ" бр.13/06, 86/2008 и 6/2010), Агенцијата за цивилно воздухопловство ја изготви следната

ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Листата на информации од јавен карактер на Агенцијата за цивилно воздухопловство ја сочинуваат следните групи на информации:

 

РЕГУЛАТИВИ

 

ДОКУМЕНТИ

 

РЕД НА ЛЕТАЊЕ

 

ЗА НАС

 

БЕЗБЕДНОСТ

 

РЕГУЛАТИВА

 

ПРОПИСИ

 

АВИО ИНДУСТРИЈА

 

НАСТАНИ

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika